Galaxy S5 Krijgt Waarschijnlijk Toch Plastic Behuizing

galaxy-s5-plastic en leren behuizing
Volgens de geruchten zal de Galaxy S5 worden uitgebracht met een metalen behuizing, waardoor er een eind zal komen aan de plastic behuizing die tot nu toe werd gebruikt bij de Galaxy S reeks. Maar volgens een nieuw gerucht, mogen we ook dit keer weer een plastic behuizing verwachten.

Volgens galaxys5info.com zal de Galaxy S5 een plastic behuizing krijgen met een leren achterklep net als de Galaxy Note 3. Minder dan twee maand geleden schreef een Zuid-Koreaanse krant nog dat Samsung was begonnen met het maken van metalen behuizingen. De reden waarom de Galaxy S 5 mogelijk niet met deze behuizing op de markt zal komen kan zijn doordat de metalen behuizingen pas in het tweede kwartaal van 2014 klaar zal zijn om gebruikt te worden in smartphones, terwijl de Galaxy S5 al voor het eerste kwartaal staat ingepland.

Of dit nieuwe gerucht van een vrijwel onbekend site echt waar is kunnen we niet bevestigen, echter mogen we er niet vanuit gaan dat de Galaxy S5 met een metalen behuizing zal worden uitgebracht.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.