Kazam Presenteert 6 Android Smartphones

Kazam is voor velen een onbekend merk, het is namelijk een nieuw merk dat is opgericht door voormalige HTC medewerkers. Enkele ex-medewerkers van HTC, Michael Coombes (voormalig hoofd verkoop) en James Atikins (voormalig hoofd marketing), denken dat ze zelf ook wel smartphones op de markt kunnen brengen en hebben samen een eigen smartphone bedrijfje opgestart dat zich richt op de Europese markt. Kazam wil zich onderscheiden van andere smartphone merken door goede service te leveren en door snel updates uit te brengen voor zowel nieuwe als oude toestellen. Ook zullen de toestellen beschikken over een optie om gelijk in contact te komen met een Kazam medewerker die u helpt met uw smartphone problemen. Daarnaast zal Kazam het eerste jaar gratis uw gebarsten scherm vervangen.

thunder-q45-black

Kazam is klaar voor de strijd met de grote smartphone merken en brengt gelijk 6 toestellen op de markt. Deze toestellen zijn te verdelen in twee groepen, de Kazam Thunder en de Kazam Trooper Serie. De Thunder Q4.5 is één van de toestellen en beschikt over een 1,3GHz quad-core processor, 1GB RAM en 4GB opslagruimte wat is uit te breiden met maximaal 32GB dankzij een Micro SD kaart. Ook heeft het toestel een 8-megapixel camera aan de achterkant en een 2-megapixel camera aan de voorkant, een 1800 mAh-accu en een 4,5 inch scherm met een magere 480×854 pixels.

trooper-x45

De Kazam Trooper Serie bestaat uit 5 toestellen met een verschillende formaat scherm. Zo is er de Trooper x3.5, x4.0, x4.5, x5.0 en de x5.5, deze toestellen hebben een scherm van 3.5-inch tot 5.5-inch. De specificaties van deze toestellen zijn niet zo geweldig, zo hebben ze allemaal 512MB Ram en een 1GHz dual-core processor.

Alle toestellen zullen met standaard (stock) Android 4.2 worden uitgebracht. Waarschijnlijk kunnen we in Nederland en België de toestellen van Kazam in 2014 verwachten. Over de prijs van de toestellen is nog niks bekend.

bron [androidworld]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.