Lenovo Toont Nieuwe Smartphone Tijdens Mobile World Congress

Lenovo MWC Lemon 3Lenovo heeft via zijn Indiase Twitter-account enkele Tweets gestuurd, waarin wordt gesproken over een nieuw toestel met Dolby Atmos-geluidstechnologie. Deze smartphone zal tijdens de Mobile World Congress worden aangekondigd.

Om welke smartphone het gaat is niet duidelijk, maar als we naar de teasers kijken is het mogelijk dat het simpelweg een Europese variant van de Lemon 3 is. Deze smartphone werd in januari gepresenteerd voor de Chinese en Indiase markt en krijgt een adviesprijs mee van 135 euro. De Lemon 3 is voorzien van een 5-inch display met een resolutie van 1920×1080 pixels, een Snapdragon 616-chipset, 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 2750mAh-accu, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant en ondersteuning voor Bluetooth, GPS, WiFi en LTE.

Lenovo MWC Lemon 3 teaser

Of we tijdens de MWC daadwerkelijk een Europese variant van de Lemon 3 zullen zien of dat er een totaal andere smartphone zal worden gepresenteerd is uiteraard nog even afwachten.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.