Samsung Galaxy S5 Krijgt Metalen Behuizing

Samsung-Galaxy-S5-Cadre-02_big

Volgens nieuwe foto’s die zijn opgedoken zal de Samsung Galaxy S5 een behuizing krijgen dat bestaat uit metaal. Veel mensen klagen dat de toestellen van Samsung altijd met een plastic behuizing worden uitgebracht, als dit gerucht waar is dan zal Samsung eindelijk een eind maken aan de standaard “plastic look” van Samsung modellen.

De gelekte foto’s komen van de Franse website Nowhereelse, die beweren de foto’s te hebben ontvangen van een Zuid Koreaans bedrijf dat in opdracht van Samsung het frame van de Samsung Galaxy S5 ontwerpt. De foto’s tonen een metalen frame, echter nog geen complete behuizing van het toestel. Het is dus nog steeds mogelijk dat de metalen frame zal worden afgewerkt met de bekende kunststof onderdelen van Samsung.

Samsung-Galaxy-S5-Cadre-06_big

Het formaat van de frame is 143.83mm hoog 72.27mm breed. Als dit inderdaad de Galaxy S5 frame is, zal dit toestel groter zijn dan de Galaxy S4, dat een afmeting heeft van 136.6mm en 69.8mm breed heeft.

We moeten er gelijk bij vertellen dat er geen enkel bewijs is dat dit mogelijk een Galaxy S5 frame is. We zien geen merk of bekende terugkerende details dat we hebben gezien in eerdere toestellen van Samsung. Neem dit gerucht dus niet te serieus totdat we meer informatie hebben ontvangen.

via [androidworld]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

2 Reacties

  1. jermaine schreef:

    ik hou van de plastic. Vooral bij de note 3. Goedkoop idee of niet… dat ligt aan de mensen zelf. Je krijgt er gewoon veel voordelen bij. Zoals het vevangen van de batterij en de MicroSD.
    Ik wil dus geen metalen body.

  2. dirk schreef:

    ja tuurlijk en een kind ziet zelfs nog dat dit in geen geval een frame is van samsung aangezien samsung zijn camera’s nooit rechtsboven zet en de headset poort niet langs de oplaadpoort zit, waar dit bij de s4 en de s3 de oplaadpoort onderaan zit en de headsetpoort bovenaan dus ik zou in geen geval denken dat dit bij de s5 anders zou zijn dus dit frame is niks waard

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.