Samsung Drijft De Spot Met Apple In Briljante Reclame

samsung vs apple reclameSamsung heeft een nieuwe reclame uitgebracht, waarin de Zuid-Koreaanse fabrikant de Amerikaanse fabrikant Apple op een leuke manier belachelijk maakt. We zien in de reclame door de jaren heen steeds een vergelijking tussen de iPhone met de nieuwste Galaxy-smartphone van Samsung. De boodschap: “wordt volwassen, koop een Galaxy.

In de onderstaande reclame zien we in het begin iemand die in 2007 de eerste iPhone koopt. Vervolgens gaan we naar 2010, het jaar van de iPhone 4. De persoon wil een foto maken, maar krijgt de melding dat het geheugen vol is. In 2013 wil hij het nummer van een meisje noteren, waarbij hij zijn iPhone 5s naast haar Galaxy Note 3 houdt. We zien duidelijk dat de Galaxy Note 3 een groter en helderder scherm heeft. In 2015 staat hij tijdens een stortbui in de rij voor de iPhone 6s. In 2017 valt hij samen met zijn vriendin in het water. Zijn vriendin heeft de waterdichte Galaxy S7, de iPhone is uiteraard niet waterdicht.

In 2017 laadt zijn vriendin haar Galaxy-toestel met Infinity Display draadloos op. Hij heeft net de nieuwste iPhone ontvangen, waarbij een 3.5mm headphone jack ontbreekt. Dit is de druppen, hij besluit om de  Galaxy Note 8 te kopen. De boodschap van de reclame, upgrade naar een Galaxy.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.