Patentaanvraag Samsung Hint Naar Ontwerp Van Galaxy Note 4 of Galaxy S5

Galaxy-S5-Note-4-Patent
Samsung heeft een patent ingediend wat hint naar het design van een aankomend toestel van het Zuid-Koreaanse bedrijf. Naar verwachting gaat het hier om de Galaxy Note 4 of mogelijk de Galaxy S5.

In de patentaanvraag zijn verschillende illustraties te zien van een smartphone dat beschikt over een stylus, vandaar dat het hier naar verwachting gaat om de opvolger van de Galaxy Note 3. Het is echter ook mogelijk dat Samsung heeft besloten de aankomende Galaxy S5 van een stylus te voorzien.

Het ontwerp is vooral interessant omdat het niet beschikt over fysieke knoppen, iets wat tot nu toe altijd nog het geval was bij de Galaxy toestellen. Ook is te zien dat de linkerkant van het toestel beschikt over een dikkere “bezel” dat afloopt naar beneden. Mogelijk gaat het hier om een display dat aan de zijkant van het toestel doorloopt. Samsung is de laatste tijd veel aan het experimenteren met gebogen schermen en heeft al eens een smartphone getoond dat beschikt over een scherm dat doorloopt over de zijkant van het toestel. Dit gedeelte zal worden gebruikt om notificaties te tonen of snelkoppelingen te plaatsen.

Samsung-Ontwerp-Patent-2 Samsung-Ontwerp-Patent-3 Samsung-Ontwerp-Patent-4 Samsung-Ontwerp-Patent-5 Samsung-Ontwerp-Patent-6 Samsung-Ontwerp-Patent-7 Samsung-Ontwerp-Patent-8 Samsung-Ontwerp-Patent

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.