Sony Xperia Z2 Krijgt WQHD Display, Grote Accu en 20,7 Megapixel Camera

sony-sirius-Xperia-Z2
Er gaan al geruime tijd geruchten over de opvolger van de Xperia Z1. Veel mensen hadden verwacht dat Sony het toestel zal gaan aankondigen tijdens de CES eerder deze maand. Dat was helaas niet het geval, maar het lijkt er nu op dat Sony de Xperia Z2 volgende maand tijdens de Mobile World Congress 2014 zal gaan lanceren.

Nu de lancering van dit nieuwe vlaggenschip van Sony snel nadert duiken er steeds meer specificaties op van het toestel, en die zijn best indrukwekkend te noemen. De Xperia Z2 zal volgens de laatste gegevens namelijk beschikken over een 5,2 inch WQHD Display met een resolutie van 2560 x 1440 pixels, wat neer komt op 564 ppi (pixels per inch). Ook zal het toestel beschikken over een Qualcomm Snapdragon 800 quad-core, 3GB werkgeheugen en een camera met maar liefst 20,7 megapixels. En om lekker lang te kunnen genieten van dit beestje zou Sony het toestel hebben voorzien van een 3700 mAh accu. Te vergelijking, de Galaxy S4 heeft “slechts” 2600 mAh.

De Mobile World Congress 2014 zal op 24 februari plaatsvinden in Barcelona, rond deze tijd verwachten wij dat Sony het nieuwe vlaggenschip zal lanceren.

bron [androidworld]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.