Alcatel Presenteert Dunne Budget-smartphone Shine Lite

Alcatel_Shine_LiteDe fabrikant Alcatel heeft tijdens de IFA-beurs in Berlijn een nieuwe budget-smartphone gepresenteerd. Het gaat om de Shine Lite met een 5-inch display en een dunne behuizing van glas en metaal.

De Alcatel Shine Lite beschikt over een 5-inch 2.5D IPS-display met een HD-resolutie, een 1,3 GHz quad-core processor, 2GB werkgeheugen, 4G-ondersteuning, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 13 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant. Beide camera’s beschikken over een flitser. Aan de achterkant zit ook een vingerafdrukscanner, iets dat we niet vaak tegenkomen op budget-toestellen.

Alcatel-Shine-Lite-goud-zilver

De smartphone draait op Android 6.0 (Marshmallow) en gaat naar verwachten vanaf eind oktober over de toonbank voor een adviesprijs van 199 euro. De Alcatel Shine Lite komt op de markt in de kleuren Pure White, Prime Black, Satin Gold, Gold Duo en Silver Duo.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. A. Heeres schreef:

    Wikt u mij op de hoogte houden aub wanneer en waar ik de nieuwe Alcatel vijf inch kan kopen voor 199.00 bij voorbaat dank. ‘m. Vr. Groetjes. A. Heeres

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.