Hele Scherm Van Galaxy S5 Zal Dienen Als Vingerscanner

fingerprint-scanner-Galaxy-S5
Dat de Galaxy S5 mogelijk zal beschikken over een vingerafdrukscanner hebben we al vaker gehoord, maar dat het hele touchscreen van het toestel zal dienen als scanner is nieuw.

Volgens de doorgaans betrouwbare Zuid-Koreaanse ETnews zal Samsung de vingerscanner verwerken in het display van de Galaxy S5, waardoor het mogelijk zal zijn om je toestel te ontgrendelen doormiddel van een Swipe. Aangezien de meeste van ons al zijn gewend om ons toestel te ontgrendelen met een swipe-beweging, zullen wij weinig merken van deze verbeterde beveiliging.

Bij de iPhone en andere fabrikanten zoals LG moet je je vinger aan de onderkant of achterkant van het toestel plaatsen om te ontgrendelen. Dit zal voor een hoop mensen geen probleem zijn, maar voor actieve smartphone gebruikers kan dit omslachtig of lastig zijn. Als het mogelijk is om tijdens de swipe-beweging op je scherm je vingerafdruk te lezen dan zal dat de ideale oplossing zijn.

Volgens eerdere geruchten zal de Galaxy S5 beschikken over een 5.24 inch display met een resolutie van 2560 x 1440 pixels, 3GB werkgeheugen, 32GB of 64GB opslagruimte, een exynos6 of snapdragon 805 processor, een 32mAh accu, een 3.2 megapixel camera aan de voorkant en een 16 megapixel camera aan de achterkant.

Wij wachten in spanning af en verwachten dat Samsung het toestel op 24 februari zal gaan aankondigen tijdens het Samsung Unpacked evenement.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.