Nokia Lanceert Nokia X, X+ en XL met Android

Nokia-X
Na maanden lang geruchten over de Nokia X, heeft Nokia vandaag eindelijk het toestel geïntroduceerd. Door de vele geruchten over deze Android smartphone was dit geen verrassing, maar wat we niet wisten was dat Nokia niet één, niet twee, maar drie Android smartphones zal onthullen. De Nokia X, Nokia X+ en de Nokia XL.

Nokia-XL-2

De Nokia X en XL beschikken beide over een 4-inch IPS-display met een resolutie van 840 x 480 pixels, een dual-core Snapdragon-processor, een 3 megapixel camera en 4GB opslagruimte wat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart. De Nokia X krijgt 512 MB werkgeheugen terwijl de Nokia X+ 768 MB werkgeheugen krijgt.

De Nokia XL heeft een 5-inch WVGA-display, 768 MB werkgeheugen, 4 GB opslagruimte wat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 5 megapixel camera met LED-flitser aan de achterkant en een 2 megapixel camera aan de voorkant.

nokia-xl

 

Alle drie de toestellen draaien op een zwaar aangepaste versie van Android 4.1.2 en hebben geen toegang tot de Google Play Store. Het meest interessante aan deze toestellen is de prijs. De Nokia X krijgt een adviesprijs mee van 89 euro, de Nokia X+ een adviesprijs van 99 euro en de Nokia XL een adviesprijs van 109 euro.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.