Boeing Maakt Zelfvernietigende Smartphone

Boeing-Black
Vliegtuigfabrikant Boeing komt met een smartphone dat automatisch de inhoud van de smartphone verwijdert zodra deze wordt opengemaakt. Ook zal de smartphone zichzelf deactiveren waardoor de smartphone onbruikbaar is.

De smartphone met de naam, Black draait op Android en wordt niet voor consumenten aangeboden. In eerste instantie zal het toestel alleen beschikbaar zijn voor overheids- en veiligheidsdiensten. De Black beschikt over een stevige behuizing dat niet makkelijk opengemaakt kan worden, lukt dit wel dan zal alle data worden verwijderd en een versleutelde backup worden gemaakt. Ook zal de telefoon onbruikbaar worden.

Volgens Boeing zijn er nog geen goed beveiligde smartphones beschikbaar en daar zal de Black verandering in brengen. Het toestel beschikt over een 4,3 inch display met een resolutie van 960 bij 540 pixels en een 1,2 GHz dual-core processor. Een andere unieke eigenschap van de smartphone is de mogelijkheid om de achterzijde te voorzien van biometrische sensoren, een zonnecel of satelietontvanger.

Volgens Boeing zal de smartphone “binnenkort” beschikbaar zijn.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.