Samsung Heeft Prijs “€699” voor Galaxy S5 Bevestigd

Galaxy-S5-specificaties
Sinds de lancering van de Galaxy S5 is het via meerdere webshops in Nederland en België al mogelijk om een pre-order te plaatsen voor het nieuwe vlaggenschip van Samsung. De Galaxy S5 kost via deze pre-order optie 699 euro. Enkele dagen geleden kwamen er echter geruchten dat de Galaxy S5 mogelijk goedkoper zal zijn dan 699 euro, maar dit blijkt helaas niet waar nadat Samsung via twitter heeft bevestigd dat het toestel inderdaad een adviesprijs meekrijgt van 699 euro.

Head of Marketing Communications at Samsung Electronics Benelux, Geert Mol heeft op de vraag “Wat gaat de S5 hier in Nederland kosten?” geantwoord “voor 699 euro is ie van jou”. Hiermee maakt hij een einde aan het gerucht dat het toestel na de lancering op 11 april mogelijk minder zal kosten dan 699 euro.

De Galaxy S5 beschikt over een 5.1-inch display met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een 2,5GHz Snapdragon 801 quad-core processor, 2GB RAM, een vingerafdruk-scanner, een hartslagmeter, een 16 megapixel camera, een 2800mAh accu en 16GB of 32GB opslagruimte wat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart. Het toestel is ook stof en waterdicht (IP67).

via [androidworld]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *