Nieuwe Afbeeldingen Van Moto 360 en LG G Watch Verschenen

Motorola Moto 360 smartwatchVandaag zijn er afbeeldingen van de aankomende Motorola smartwatch “Moto 360” en de aankomende smartwatch van LG “LG G Watch” opgedoken. Beide toestellen zullen draaien op Android Wear en later dit jaar op de markt verschijnen.

Vorige week kondigde Google een nieuwe Android-versie aan die speciaal is ontworpen voor smartwatches. Op die zelfde dag lieten zowel Motorola als LG weten dat ze beide een smartwatch op de markt zullen brengen met deze “Android Wear“. De smartwatch van Motorola zal beschikken over een rond LCD display en de LG smartwatch krijgt een vierkant display.

Uit de foto’s van de Motorola smartwatch kunnen we opmaken dat de Moto 360 een zeer uniek en modern uiterlijk zal krijgen. Dit is naar onze mening de eerste smartwatch met een aantrekkelijk design. Zo zal het beschikken over een rond display waardoor het klassieke uiterlijk van een horloge kan worden behouden. Het toestel zal in verschillende kleuren met verschillende polsbandjes worden uitgebracht. Aan de achterkant van de smartwatch zit een paars vlak, of dit vlak een specifieke functie heeft of een bepaalde sensor bevat is niet te zien. Aan de zijkant zit een gaatje dat waarschijnlijk de microfoon zal bevatten en aan de andere kant zit een knopje. Waar dit knopje voor zal dienen is nog niet duidelijk, maar waarschijnlijk zal dit de “homeknop” zijn.

Motorola Moto 360 smartwatch 1 Motorola Moto 360 smartwatch 2 Motorola Moto 360 smartwatch 3 Motorola Moto 360 smartwatch 4

De smartwatch van LG ziet er wat “gewoontjes” uit en is meer te vergelijken met het design van de Samsung Gear en de Sony smartwatch. Van de LG G Watch zijn nog weinig afbeeldingen vrijgegeven en zien we hieronder alleen een mockup van het toestel. Daarop is een zwarte smartwatch te zien met een vierkant display en Android Wear. Aan het design te zien zal de LG G Watch in een wat goedkopere prijsklasse vallen dan de Moto 360.

LG G Watch

Het is de bedoeling dat zowel de Moto 360 als de LG G Watch in het tweede kwartaal van dit jaar worden gelanceerd.

bron [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.