Nieuwe HTC One (M8) Officieel Aangekondigd

HTC-One-(M8)HTC heeft de nieuwe HTC One, dat gewoon de HTC One (M8) zal gaan heten, officieel aangekondigd. Niet geheel onverwachts zal de nieuwe HTC One beschikken over twee camera’s aan de achterkant van het toestel, microSD-kaart ondersteuning en Sense 6.0.

De HTC One M8 beschikt over een 5-inch display met een resolutie van 1920×1080 pixels en onscreen-knoppen, een aluminium behuizing, een 2,3GHz Snapdragon 801 van Qualcomm, 2GB werkgeheugen, twee BoomSound-speakers en een 2600mAh accu. De accu kan in 1 uur tijd voor 80% worden opgeladen.

De achterkant van het toestel beschikt over een 4,1 megapixels met de Ultrapixel-technologie en een 2 megapixel camera. De tweede camera maakt het mogelijk om foto’s met 3D effect te maken en zorgt voor verbeterde focus van objecten op een foto. Aan de voorkant zit een 5 megapixel camera.

De HTC One draait op Android 4.4.2 (KitKat) met Sense 6.0 en zal vanaf 4 april in de winkels liggen. Het toestel krijgt een adviesprijs mee van € 699 en is beschikbaar in Arctic Silver, Gunmetal Grey en Amber Gold. De Amber Gold versie zal een maand later worden gelanceerd.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.