KizON: LG Introduceert Wearable Speciaal Voor Kinderen

LG_KizONLG heeft onlangs de LG G Watch aangekondigd, maar heeft nu al een nieuwe wearable geïntroduceerd. Het gaat om de KizON, een smartwatch dat speciaal is ontworpen voor kinderen.

De KizON is een simpele “smartwatch” die vooral handig is voor ongeruste ouders. Zo is het voor ouders, dankzij een ingebouwde GPS chip namelijk mogelijk om in de gaten te houden waar het kind zich bevindt. Ook zal er bij inkomende gesprekken van bekende nummers die niet binnen 10 seconden worden opgenomen, toch contact worden gelegd door de ingebouwde microfoon in te schakelen. Verder kan het kind zelf ook, dankzij de “One Step Direct Call-functie” makkelijk contact opnemen met de ouders.

De KiZON beschikt over een GPS-module, 2G/3G-netwerkconnectiviteit, 64MB werkgeheugen, 125MB opslagruimte en een 400 mAh accu en zal vandaag in Zuid-Korea worden gelanceerd. Later zal het apparaatje ook in Europa en Amerika op de markt verschijnen. Met een afmeting van 34,7×55,2×13,9 mm is het geen kleine smartwatch, helemaal als je bekijkt over wat voor specificaties de smartwatch beschikt. De KiZON zal in de kleuren blauw, roze en groen beschikbaar zijn.

bron [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.