Diggro DI06: Uitgebreide Android-smartwatch Voor €76

Diggro DI06We zien steeds meer hele uitgebreide Android-smartwatches op de markt verschijnen, die letterlijk een smartphone kunnen vervangen. De Diggro DI06 is één van deze smartwatches die tijdelijk voor slechts €76,- over de toonbank gaat.

De Diggro DI06 draait op een volledige versie van Android 5.1 en heeft een rond 1,39-inch AMOLED-scherm met een resolutie van 400 bij 400 pixels. Intern vinden we een 1.0GHz quad core-processor, 1GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte, een 350mAh accu, een SIMkaart-aansluiting, een 2 megapixel camera, een hartslagmeter en een ingebouwde speaker.

Diggro-DI06-smartwatch

Doordat de smartwatch op een volledige versie van Android draait, kun je vrijwel alle apps en games uit de Google Play Store downloaden en installeren. Ook is 16GB opslagruimte meer dan genoeg voor een smartwatch. Aan de achterkant zit een aansluiting voor een SIMkaart, waardoor je de smartwatch als smartphone kunt gebruiken. Ook kun je dankzij ingebouwde GPS Google Maps gebruiken om te navigeren.

De Diggro DI06 is een uitgebreide smartwatch met een stevige bouwkwaliteit en alle nodige functies die je maar kunt bedenken. Ondanks de uitgebreide specificaties betaal je voor de Diggro DI06 tijdelijk slechts €76,-. Je hebt de keuze uit een zwarte en een zilveren uitvoering.

Diggro-DI06-horloge

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.