Neppe Galaxy SIII opgedoken

Dat je in China van bijna elk product wel een namaak-versie kan vinden is algemeen bekend en dat ze voornamelijk elektronica-producten zonder enige vorm van schaamte kopiëren zal je ook niet verbazen. En als ik dan nu vertel dat ook het vlaggenschip van Samsung, de Samsung Galaxy SIII is gekopieerd, zul je niet meer schrikken. We hebben het over de ‘HDC Galaxy S3’, zelfs voor de naam doen ze niet heel veel moeite.

Als we de foto bekijken zul je meteen van mening zijn dat het een toch wel zeer geslaagde kopie is en aan de buitenkant zul je de fake-galaxy dan ook niet herkennen. Het grootste verschil, wat je meteen zult merken, is dat de HDC Galaxy S3 draait op Android Gingerbread (2.3) en niet op Android ICS (Ice Cream Sandwich, 4.0) zoals de echte Galaxy S3 dat doet.

Ook met de rest van de specificaties komt de HDC Galaxy S3 niet eens in de buurt van het high-end toestel Samsung Galaxy SIII.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.