Google Stelt Lancering Android Silver Smartphones Uit

Android SilverHet is al best lang bekend dat Google naast de Nexus-lijn een nieuwe smartphone-lijn wil starten, genaamd Android Silver. Wanneer Google deze nieuwe smartphones precies zou willen lanceren is niet bekend, maar door vertragingen zal dit waarschijnlijk nog best lang kunnen duren.

Volgens de geruchten hebben de ontwikkelingen van de Android Silver-smartphones vertraging opgelopen, waardoor de smartphones niet dit jaar of begin volgend jaar op de markt zullen verschijnen.

In juli is Nikesh Arora, één van de belangrijkste medewerkers van het Android Silver-project vertrokken. Dit zou één van de redenen zijn dat het project momenteel op on hold staat. Het is niet bekend wanneer Google verder wil gaan met het Android Silver-project. Mogelijk zet Google het project zelfs helemaal stil en zullen er nooit Android Silver-smartphones worden uitgebracht.

De Android Silver-lijn zou een high-end smartphone lijn moeten worden die zeer snel van de nieuwste Android versies moeten worden voorzien. De kans dat we deze toestellen in 2015 al op de markt zullen zien is echter zeer klein.

via [technieuws]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.