Google Maakt Glass Met Compleet Nieuw Ontwerp

Redesign Google GlassNadat Google was gestopt met de verkoop van Google Glass leek de tijdperk van deze “futuristische” bril voorbij te zijn. Niks blijkt minder waar. Werknemers van Google hebben tegenover The New York Times namelijk laten weten dat ze bezig zijn met het ontwikkelen van een nieuwe bril met een compleet nieuw ontwerp.

Volgens het artikel van The New York Times is de snelle ondergang van de Google Glass mede te danken aan Google-oprichter Sergey Brin. Hij zou zo onder de indruk zijn geweest van de slimme bril dat hij besloot om de bril al beschikbaar te maken voor geïnteresseerden. Ontwikkelaars vinden echter dat de bril nog lang niet af is.

Daarom zou Google nu hebben besloten om helemaal overnieuw te beginnen en de bril te voorzien van een compleet nieuw design. Glass is inmiddels onderdeel van de Nest-divisie, waar iPod-ontwerper Tony Fadell het hoofd van is. Fadell en zijn team hebben het huidige design geschrapt en zullen een compleet nieuw design ontwerpen. De bril zal niet worden uitgebracht voordat deze helemaal perfect is.

via [telegraaf]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.