Pixelbook Is Eerste 2-in-1 Laptop Van Google

Google PixelbookGoogle heeft tijdens een presentatie eerder deze week niet alleen de nieuwe Pixel 2 en Pixel 2 XL geïntroduceerd, maar ook verschillende andere producten. Eén van deze producten is de Pixelbook, een 2-in-1 laptop die ook als tablet te gebruiken is.

De Google Pixelbook is een 12,3-inch laptop die draait op Chrome OS. Het touchscreen met een QuadHD-resolutie kan 360-graden draaien, waardoor de laptop ook als tablet te gebruiken is. De Pixelbook is slechts 10 millimeter dik en weegt 1 kilogram.

Consumenten die de Pixelbook willen kopen kunnen kiezen uit verschillende hardware. Zo beschikt de Pixelbook over een Intel Core i5 of Intel Core i7-processor, tot maximaal 16GB werkgeheugen, tot 512GB SSD-opslagruimte, een accu die tot 10 uur meegaat en een USB-C-aansluiting. Ook beschikt de Pixelbook over een knop om de Google Assistant mee op te starten.

Google’s Pixelbook krijgt in Amerika een adviesprijs mee van 999 dollar. Voor 99 dollar extra krijg je de Pixelbook Pen, een stylus waarmee je bijvoorbeeld kunt tekenen op het scherm. De Pixelbook is vanaf 27 oktober verkrijgbaar in de Verenigde Staten, maar de 2-in-1 laptop zal voorlopig niet in de Benelux op de markt verschijnen.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.