Alcatel Introduceert Alcatel OneTouch Watch

Alcatel-OneTouch-SmartwatchAlcatel heeft een “goedkope” smartwatch geïntroduceerd die zowel met Android als iOS werkt. De Alcatel OneTouch Watch zal in april in Nederland verkrijgbaar zijn voor een adviesprijs van 129 euro.

De OneTouch Watch van Alcatel lijkt veel op de Moto 360 van Motorola. Zo is de smartwatch ook voorzien van een rond display en is er gebruik gemaakt geborsteld chroom, kunststof en wit roestvrij staal. Er zullen verschillende versies op de markt verschijnen. Zo kan je kiezen uit een witte uitvoering, een klassiekere chroom en donkergrijze uitvoering, een sportievere versie in de kleuren donkerrood en vulkaanzwart of een luxere uitvoering van metaalwit.

Alcatel-OneTouch-Watch

Via Bluetooth maakt de Alcatel OneTouch Watch verbinding met Android 4.3 en hoger of iOS 7 en hoger. De smartwatch is voorzien van een hartslagmeter, een snelheidsmeter, een gyroscoop, een hoogtemeter en een E-kompas. Via deze sensoren kan je al je activiteiten bijhouden en je gezondheidsdoelen bekijken in het activiteitenoverzicht op de smartwatch.

De OneTouch Watch is verder voorzien van een stof en waterdichte behuizing (IP67-certificering) en heeft een accuduur tot maximaal 5 dagen. Vanaf april zal de smartwatch in Nederland te koop zijn voor een adviesprijs van 129 euro.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.