Zeldzame Pokémon Nu Te Vangen In Nederland

Pokemon-go-KangaskhanNiantic, de ontwikkelaar van Pokémon Go heeft de Safari Zone-evenementen in Europa uitgesteld, vanwege de problemen die in Chicago plaatsvonden. Toch krijgen spelers de kans om een aantal zeldzame Pokémon te vangen, waaronder de Kangaskhan.

Tot 21 augustus komen de Kangaskhan en de Unown voor in verschillende steden, waaronder steden in Nederland. Zo schrijft Niantic in een blogpost dat de zeldzame Pokémon te vangen zijn in Almere, Amsterdam, Leidschendam en Zoetermeer. De Kangaskhan was voorheen alleen te vangen in Australië.

Verschillende zeldzame Pokémon, waaronder de Kangaskhan, maar ook de Heracross en Farfetch’d, zouden te vangen zijn tijdens de Safari Zone-evenementen in Europa. Dit evenement zou voor het eerst starten op 5 augustus in Kopenhagen en Praag, waarna op 12 augustus een evenement in Amstelveen zou plaatsvinden. Deze evenementen zijn vanwege server-problemen tijdens een evenement in Chicago echter uitgesteld. Een nieuwe datum is nog niet bekendgemaakt.

via [techtastic]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.