HTC Introduceert HTC One M9

HTC-One-M9-goud-witHTC heeft zondagavond de HTC One M9 officieel aangekondigd. HTC’s ontwerp van de nieuwe vlaggenschip is grotendeels gelijk gebleven, maar intern is er wel het een en andere veranderd.

De HTC One M9 is voorzien van een 5-inch display met een resolutie van 1080 x 1920 pixels, een 64 bit Snapdragon 810 Octa-Core processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 20.7 megapixel camera met dual LED-flash aan de achterkant, een 4 megapixel camera aan de voorkant en een 2840 mAh accu.

HTC-One-M9

De voorganger van de HTC One M9 is voorzien van een Ultrapixel-camera die betere foto’s bij slecht licht zou moeten maken. Helaas viel deze camera zwaar tegen waardoor HTC nu heeft besloten om de HTC One M9 van een normale 20.7 megapixel camera te voorzien. Het scherm bestaat uit Corning Gorilla Glass 4 en heeft een iets minder grote rand rondom het scherm. De speakers zijn dit keer gemaakt in samenwerking met Dolby, inplaats van Beats. De nieuwe speakers zijn volgens HTC nog beter.

De adviesprijs is nog onbekend, maar vanaf 31 maart zal de HTC One M9 in Nederland verkrijgbaar zijn.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *