LG Start Verkoop LG Watch Urbane

LG Watch UrbaneLG is begonnen met de verkoop van LG’s nieuwe luxe Android Wear smartwatch. De LG Watch Urbane is nu verkrijgbaar in thuisland Zuid-Korea en zal van volgende maand ook in Nederland te koop zijn.

De LG Watch Urbane is een metalen smartwatch met een luxe uitstraling en een rond display. Naast de nieuwe luxe uitstraling zijn de interne specificaties van de smartwatch gelijk aan die van de LG G Watch R. Zo heeft de LG Watch Urbane een 1,3-inch P-OLED display met een resolutie van 320 x 320 pixels, een 1,2GHz Snapdragon 400 processor en een 410mAh accu. Ook zijn er enkele sensoren zoals een hartslagmeter, stappenteller en elektronische kompas aanwezig.

LG heeft aangekondigd dat de LG Watch Urbane snel ook in Australië, Canada, Frankrijk, Duitsland, Hong Kong, India, Ierland, Italië, Japan, Spanje, Engeland en de VS beschikbaar zullen zijn. Tegenover nu.nl laat LG weten dat de smartwatch vanaf mei ook in Nederland te koop is. Op smartwatchshop.nl kan al een pre-order worden geplaatst voor 349 euro met een leverdatum van 8 mei.

via [telecompaper]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.