Ulefone uWear: De Budget Smartwatch

Ulefone-uWear-Bluetooth-SmartwatchSteeds meer fabrikanten besluiten om een smartwatch op de markt te brengen, maar de adviesprijs van veel smartwatches is voor veel mensen echter nog te hoog. De Ulefone uWear is een nieuwe smartwatch die met een prijskaartje van slechts 29,99 dollar de mensen wil bereiken die geen paar honderd euro over hebben voor een smartwatch.

Het design van de Ulefone uWear smartwatch lijkt vrijwel identiek aan het design van de Apple Watch. Iets wat we wel vaker terug zien bij Chinese fabrikanten. De smartwatch beschikt over een 1,44-inch display, een 220mAh accu, 32MB werkgeheugen, 32MB opslagruimte, een pedometer, een slaapmeter en een waterdichte behuizing (IP65). De smartwatch werkt met Android of iOS 5 en hoger, en maakt verbinding via Bluetooth 4.0.

Ulefone uWear Bluetooth Smart Watch

De Ulefone uWear is beschikbaar in de kleuren zwart en zilver en komt met verschillende applicaties zoals een telefoonboek, een slaap monitor-app, een camera remote, een muziek speler, een sms-app, een alarm-app en een pedometer-app. Voor slechts 29.99 dollar (ongeveer 27 euro) kan je een pre-order plaatsen op GearBest.com. De smartwatch zal na 30 september worden opgestuurd.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.