ORDRO SW25 Smartwatch: Betaalbare Apple Watch Look-a-like In Verschillende Kleuren

ORDRO SW25 smartwatchDe Apple Watch is erg populair, maar niet echt betaalbaar voor iedereen. Kopieën van Apple producten zijn geen verrassing op de Chinese markt en een Apple Watch “look-a-like” mag dan ook niet ontbreken. Het voordeel van de ORDRO SW25 smartwatch is uiteraard de stuk aantrekkelijkere adviesprijs, maar de smartwatch heeft ook een aantal functies die niet aanwezig zijn in de Apple Watch.

De ORDRO SW25 komt in drie verschillende kleuren, groen, wit en zwart. Intern vinden we een 1.54 inch display met een resolutie van 240×240 pixels, een MTK2502-chip, 64MB werkgeheugen, 128MB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een ingebouwde 0.3 megapixel camera, een 320mAh accu, een slaap monitor en een pedometer.

Apple Watch ORDRO SW25

De smartwatch heeft een metalen frame en is uiteraard voorzien van een aantal handige applicaties zoals een Voice recorder, video recorder, een alarm app, een MP3 speler, een kalender app en een rekenmachine. Naast een microSD-kaart slot is er ook ruimte voor een SIM-kaart, waardoor de smartwatch geen verbinding hoeft te maken met een smartphone om telefoon gesprekken te voeren of SMS berichten te versturen. Wil je wel verbinding maken met je smartphone dan kan dat via Bluetooth.

De ORDRO SW25 heeft ondersteuning voor verschillende talen, waaronder Nederlands en werkt met Android en iOS. De smartwatch meet 4.25 x 3.55 x 1.15 cm en weegt 56 gram. De ORDRO SW25 is verkrijgbaar op GearBest.com voor $61.56, omgerekend ongeveer 54 euro.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Jacqueline schreef:

    Ondersteund die ook whatsapp notificaties ??

    Gr Jacqueline

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.