OnePlus 6 Te Zien Op Gelekte Foto

OnePlus-6-EVleaksDe bekende tech-lekker Evan Blass heeft weer eens wat leuks met ons gedeeld. Ditmaal zien we op een afbeelding de achterkant van de vermoedelijke OnePlus 6. We kunnen uit de afbeelding weer verschillende dingen opmaken.

Eerder deze maand doken de eerste afbeeldingen op van een OnePlus 6 prototype. We zagen op deze afbeeldingen zowel de voorkant als de achterkant van de nieuwe vlaggenschip-smartphone (zie hierboven). Ditmaal heeft Evan Blass een nieuwe afbeelding gedeeld. Afbeeldingen van Blass nemen wij altijd erg serieus, omdat hij zelden foute informatie deelt.

OnePlus-6-achterkant

Op de bovenstaande afbeelding zien we de achterkant van de OnePlus 6 tot aan de dual-camera. Onder de dual-camera zit een vingerafdrukscanner. Helemaal onderaan de smartphone zien we een 3.5mm koptelefoonaansluiting, een usb-c poort en een speaker. Verder zien we op de achterkant het logo van OnePlus en de tekst “Designed by OnePlus”. De behuizing lijkt te zijn voorzien van een ruige textuur.

Volgens de geruchten beschikt de OnePlus 6 onder andere over een Snapdragon 845-processor en tot 8GB werkgeheugen. Kortom, opnieuw een krachtig toestel. Op de officiële introductie moeten we waarschijnlijk nog een aantal maanden wachten.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.