Samsung Galaxy Note Edge is Concept-toestel

Samsung-Galaxy-Note-EdgeBij de aankondiging van de Galaxy Note 4 heeft Samsung ook de Galaxy Note Edge aangekondigd. Dit toestel is vrij uniek doordat het display doorloopt aan de zijkant van het toestel. Samsung heeft nu aangegeven dat deze phablet zeer beperkt beschikbaar zal doordat massa productie nog niet mogelijk is.

Door de nieuwe technologie die wordt gebruikt in de Galaxy Note Egde is het nog niet mogelijk om de phablet in grote aantallen te fabriceren, aldus Samsung president D.J. Lee. Hierdoor zal de phablet in beperkte aantallen beschikbaar zijn in thuisland Zuid-Korea. Of de Galaxy Note Edge in de toekomst ook in andere landen beschikbaar zal zijn is niet bekend, maar die kans lijkt vrij klein. Met de Galaxy Note Edge lijkt Samsung meer te willen laten zien wat de mogelijkheden zijn en wat we in de toekomst kunnen verwachten.

De Galaxy Note Edge beschikt over een 5,6-inch display met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels, een 2,7GHz-quadcore-processor, 3GB werkgeheugen, 32GB of 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 16 megapixel camera aan de achterkant, een 3,7 megapixel camera aan de voorkant en een 3000 mAh accu. De phablet is verder voorzien van een hartslagmeter, een UV-sensor en een vingerafdrukscanner.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *