Fossil Introduceert Stijlvolle Smartwatches

fossil-Q Reveler-Q Dreamer-Q Grant-Q FounderDe accessoirefabrikant Fossil heeft een aantal stijlvolle wearables gepresenteerd. Het gaat om de fitnessarmbanden Q Reveler en Q Dreamer, en de smartwatches Q Grant en Q Founder. De smartwatches zien er uit als traditionele horloges.

Fossil heeft in samenwerking met Google en Intel twee luxe smartwatches aangekondigd die draaien op het Android Wear besturingssysteem. Het uiterlijk van de Q Grand en de Q Founder heeft veel weg van een traditioneel horloge, waardoor de smartwatches niet alleen interessant zijn voor gadget-liefhebbers.

De Q Founder komt eind dit jaar op de markt voor een adviesprijs van $275 en heeft een leren of metalen armband, een touchscreen en een Intel processor. Zoals veel smartwatches kan de Q Founder onder andere je stappen tellen en notificaties die je ontvangt op je smartphone weergeven op het scherm van de smartwatch. De Q Grand krijgt mindere specificaties, maar een aantrekkelijk uiterlijk en een lagere adviesprijs van tussen de $175 en $195. De Q Grand zal eind deze maand al worden uitgebracht.

De Q Revelaer en Q Dreamer zijn fitnesstrackers die in tegenstelling tot veel andere fitnesstrackers een stijlvol uiterlijk hebben. Beide accessoires zijn voorzien van de zelfde specificaties, maar de Q Revelaer is ontworpen voor mannen en de Q Dreamer voor vrouwen. Beide fitnesstrackers kunnen je dagelijkse fitnessactiviteiten bijhouden en krijgen een adviesprijs mee van $125.

Het is nog niet bekend of de Q Reveler, Q Dreamer, Q Grant en de Q Founder ook naar Nederland komen.

via [telegraaf]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.