Smartphone, Smartwatch & TV Box In De Aanbieding

Cubot-P20-notchEr zijn deze week een aantal leuke producten in de aanbieding die wij graag met jullie delen. Ten eerste is de Cubot P20 met groot scherm, grote accu en dual-camera gelanceerd. Daarnaast is de Xiaomi Mi TV Box in de aanbieding en kun je de slimme Diggro DI10 horloge aanschaffen voor slechts 17 euro. Hieronder gaan we wat meer in op de producten.

Cubot P20 smartphone voor slechts €112
Ben je nog op zoek naar een smartwatch met een groot scherm, dunne schermranden en een lage adviesprijs? Dan is de Cubot P20 een leuke optie. De smartphone beschikt over een 6,18-inch scherm met een resolutie van 2246 x 1080 pixels en een inkeping aan de bovenkant. Intern vinden we 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 20MP + 2MP dual-camera aan de achterkant, een 13 megapixel camera aan de voorkant, dualSIM-ondersteuning, een vingerafdrukscanner en een 4.000 mAh accu.

De Cubot P20 draait op Android 8.0 (Oreo) en is de komende vijf dagen in de aanbieding voor slechts €112.

Diggro DI10 Smart Sport Watch voor nog geen twee tientjes
De Diggro DI10 is een sportief horloge met slimme functies. Ten eerste heeft het horloge een waterdichte behuizing “IP68” en een stand-by tijd van maar liefst 12 maanden. Daarnaast kun je de Diggro DI10 gebruiken als afstandsbediening voor je camera via bluetooth. Ook kun je je stappen, de afstand en de verbrande calorieën meten. Als laatste kun je op het 1.21-inch scherm notificaties van SMS-berichten, WhatsApp, Facebook en andere apps ontvangen. Dit alles kost slechts €17.

Diggro-DI10

Xiaomi Mi TV Box
De Xiaomi Mi TV Box is een kleine Android TV die slechts 15cm bij 15cm bij 6cm meet. Intern beschikt de TV Box over een 2.0GHz Cortex A53 quad-core processor met een Mali-450 GPU, 2GB werkgeheugen, 8GB interne opslagruimte en ondersteuning voor WiFi en Bluetooth. Ook zijn er aansluiting aanwezig voor HDMI en USB 2.0 en is het mogelijk om je content rechtstreeks vanaf je smartphone te streamen naar de TV Box, dankzij de ondersteuning voor Google Cast. De TV Box van Xiaomi is erg populair en kost je nu nog geen 50 euro om aan te schaffen. Je kunt de TV Box hier kopen.

Xiaomi-Mi-TV-Box

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.