CEO Peter Chou: HTC Werkt Aan Tablet En SmartWatch

HTC Tablet Smartwatch
Peter Chou, CEO van het Taiwanese bedrijf HTC, vertelde tijdens een interview met The Financial Times dat het bedrijf werkt aan een tablet en SmartWatch. Zo vertelde Chou dat hij enthousiast is over draagbare technologie en dat het past bij de mobiel ervaring.

HTC heeft al eerder aan een SmartWatch gewerkt, alleen is het nooit op de markt uitgebracht. Chou kan nog niet aangeven wanneer HTC opnieuw een SmartWatch gaat ontwikkelen, maar olgens hem zijn de SmartWatch toestellen die nu beschikbaar zijn niets meer dan eerste versies en gimmicks die niet voldoen voor dagelijks gebruik, hier ligt volgens Chou een kans voor HTC.

De voorzitter van HTC, Chet Wang, zegt dat HTC ook met een tablet bezig is. Zo zegt hij dat het iets heel moois zal zijn dat de markt gaat verstoren.

Wij kijken natuurlijk uit naar de nieuwste producten van HTC en hopen dat ze inderdaad iets uitbrengen dat ons versteld doet staan. HTC kan wel een succesje gebruiken aangezien ze dit jaar voor het eerst sinds 2002 verlies hebben gemaakt.

bron [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.