Casio Introduceert Smartwatch Voor Sporters

Smart Outdoor Watch CasioCasio heeft een smartwatch geïntroduceerd die speciaal is ontworpen voor sporters. Zo is de zogeheten Smart Outdoor Watch onder andere voorzien van een schok- en waterbestendige behuizing.

Casio heeft de nieuwe smartwatch tijdens de CES in Las Vegas onthuld. De smartwatch draait op Android Wear, waardoor de smartwatch geschikt is voor zowel Android-toestellen als iOS-toestellen. Doordat de smartwatch is voorzien van een sterke behuizing die tot maar liefst 50 meter diep waterdicht is, ziet de Smart Outdoor Watch er wel wat grof uit.

De combinatie van kleurenscherm en zwartwit-scherm moet de accuduur verlengen. Gemiddeld gaat de smartwatch ongeveer een dag mee, maar de smartwatch heeft ook een speciale klokmodus om alleen de tijd te tonen. Met de klokmodus geactiveerd gaat de smartwatch ongeveer een maand mee.

De Smart Outdoor Watch gaat in april in de verkoop voor een adviesprijs van 500 dollar. Een adviesprijs voor de Nederlandse markt is nog niet bekend gemaakt.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.