Samsung Toont Foto Van Gear S2 Smartwatch

Samsung Gear S2 smartwatchDennis Mileski, de vicepresident van Samsung Design America divisie heeft via Instagram een foto gedeeld waarop de aankomende Gear S2 smartwatch goed te zien is. De smartwatch ziet er een stuk stijlvoller uit dan de voorgaande smartwatches van de Zuid-Koreaanse fabrikant.

Samsung zal naar verwachting op 3 september tijdens de IFA-beurs in Berlijn een nieuwe smartwatch onthullen. Deze smartwatch krijgt de naam Gear S2 en ziet er, mede dankzij het ronde display, een stuk mooier uit dan de voorgaande smartwatches van het bedrijf.

Volgens de laatste geruchten beschikt de Samsung Gear S2 over een super-AMOLED scherm met een resolutie van 360 bij 360 pixels, een nano simkaartslot zodat je de smartwatch kan gebruiken zonder dat je hem hoeft te koppelen aan een smartphone, een Exynos 3472 processor, Wi-Fi en Bluetooth 4.1. De Gear S2 draait op Samsung’s eigen besturingssysteem Tizen. Dankzij een roterende ring rondom de bezel is het mogelijk om door het menu te navigeren.

via [techtastic]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.