Stijlvolle Zeblaze MiniWear Smartwatch Kost $42,99

Zeblaze-MiniWear-SmartwatchSmartwatches worden steeds meer onderdeel van onze smartphone, maar de hoge adviesprijzen houden nog veel mensen tegen. Toch hoeft het niet zo heel duur te zijn. Neem nou bijvoorbeeld de Zeblaze MiniWear Smartwatch, een nieuwe smartwatch die voor minder dan $50 over de toonbank gaat.

De Zeblaze MiniWear is een smartwatch met een luxe uitstraling en beschikt onder andere over een 1.21-inch display met een resolutie van 240 x 240 pixels, een waterdichte stalen behuizing met IP65-certificatie, een leren armband, 128MB werkgeheugen, 64GB opslagruimte en een 200mAh accu. Ook is er ondersteuning voor Bluetooth 4.0 en is er een pedometer aanwezig. Een aantal handige apps op de smartwatch zijn de Remote Camera, een Anti-Lost-app, een hartmonitor, een slaapmonitor en een fitness tracker.

Zeblaze-MiniWear-Smartwatch-2

De Zeblaze MiniWear is verkrijgbaar op GearBest.com in de kleuren zilver en goud. De smartwatch kost normaal gesproken $49.99, maar Androidics-lezers krijgen met behulp van de couponcode MINIWEAR nog eens $7 korting. Hierdoor kost de Zeblaze MiniWear Smartwatch dus slechts $42,99, omgerekend iets meer dan 38 euro.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.