LG G5 Vanaf 29 April In Nederland Verkrijgbaar

LG G5De LG G5, LG’s nieuwe flagship-smartphone is vanaf 29 april te koop in Nederland. Dit heeft Bas Dekker, commercieel directeur bij LG Benelux, tegenover de Telegraaf bekendgemaakt.

De Zuid-Koreaanse fabrikant LG heeft in februari de LG G5 aangekondigd, maar was tot nu toe nog niet verkrijgbaar in Nederland. Geruchten spraken over een Nederlandse introductie halverwege deze maand, maar een exacte datum was tot vandaag nog niet bekend.

De LG G5 is vrij uniek, omdat deze smartphone kan worden uitgebreid met modules. Zo zijn op dit moment de LG Cam Plus en de Hi-Fi Plus beschikbaar. De Cam Plus voegt extra knappen toe die voor camera-functies kunnen worden gebruikt. De Hi-Fi Plus zorgt er voor dat de smartphone ondersteuning krijgt voor 32-bit 384KHz high-definition audio.

De LG G5 beschikt over een 5,3-inch display met een resolutie van 2560×1440 pixels, een Snapdragon 820-processor, 4GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 16 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel selfie-camera, een 2800mAh accu en een USB C-poort.

De smartphone draait op Android 6.0 (Marshmallow), krijgt een adviesprijs mee van €699 en is verkrijgbaar in de kleuren zilver, titan, goud en roze.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.