“Nieuwe Render Toont Dunnere Moto 360 Met Volledig Rond Display”

Motorola Moto 360Via de Chinese website Weibo is een render online verschenen van de opvolger van de Moto 360. Hieruit kan worden opgepakt dat de smartwatch een stuk dunner is dan de eerste generatie en dat de smartwatch een volledig rond display krijgt.

De huidige Moto 360 is dankzij het klassieke ronde design erg populair. Er zijn echter nog steeds wat minpuntjes te vinden. Zo is de accuduur niet geweldig lang, is de smartwatch nog steeds vrij dik en is het display niet volledig rond. Aan de onderkant zit namelijk een kleine balk waar Motorola de sensoren in heeft verwerkt. Als gevolg heeft het display een resolutie van 320 bij 290 pixels.

Moto 360 render

Als we de gelekte render bekijken lijkt Motorola aan een aantal van de bovengenoemde punten te hebben gewerkt. De tweede generatie van de Moto 360 lijkt namelijk een stuk dunner. Ook zien we geen zwarte balk onder het display, waardoor de smartwatch dus waarschijnlijk een volledig rond display krijgt. Volgens de geruchten krijgt dit display een resolutie van 360 x 360 pixels.

Verder lijkt de knop aan de rechterzijde van de Moto 360 een ander design te krijgen dan de knop op de eerste generatie. Ook de aansluiting van de horlogebanden lijkt te zijn vernieuwd.

Wanneer Motorola de nieuwe Moto 360 zal presenteren is niet bekend. De eerste generatie is sinds september 2014 te koop en kost nu ongeveer 189 euro.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.