OnePlus 3 Opnieuw Opgedoken Bij Keuringsinstantie

OnePlus-3-renderDe langverwachte smartphone, de OnePlus 3 is opnieuw opgedoken op het internet. Dit keer bij de Chinese keuringsinstantie TENAA. Zowel de specificaties als enkele renders zijn te zien op de site van TENAA.

Afgelopen week hebben we meerdere keren geschreven over de OnePlus 3. Zo gaf OnePlus 3 in totaal 30.000 gratis VR-brillen weg en zijn er door de bekende lekker Evan Blass al verschillende specificaties genoemd. Ook zal de smartphone volgens de geruchten op 14 juni officieel worden aangekondigd.

De OnePlus 3 is nu verschenen bij de Chinese keuringsinstantie TENAA, waardoor we verschillende specificaties kunnen bevestigen. Zo krijgt de smartphone een 5,5-inch display met een resolutie van 1920×1080 pixels, een Snapdragon 820-chipset, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 3000mAh accu, een 16 megapixel camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant. De OnePlus 3 meet 152,6 x 74,6 x 7,3 mm, weegt 160 gram en draait op Android 6.0.1 (Marshmallow). Er komen waarschijnlijk twee uitvoeringen op de markt met verschillende hoeveelheden werkgeheugen en opslagruimte.

OnePlus 3 TENAA render

Op de website van TENAA staan ook enkele renders van de voorkant en achterkant van de OnePlus 3. In juni zal OnePlus de nieuwe flagship-smartphone officieel presenteren. Deze presentatie is online via een livestream te volgen op de computer of in virtual reality in combinatie met een VR-bril.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.