Libratone Introduceert Draagbare Bluetooth GO-speakers

libratone-one-styleLibratone heeft deze week drie nieuwe draagbare Bluetooth Go-speakers geïntroduceerd. De GO ONE CLICK, GO ONE STYLE en de GO TOO zijn klein en handzaam, waardoor ze ideaal zijn om mee te nemen.

De Scandinavische fabrikant Libratone heeft de nieuwe GO-serie voorzien van 360 graden geluid. Via Bluetooth 4.1 kan de speaker verbinding maken met je smartphone. Dankzij de Bluetooth+1-technologie kan je meerdere speakers met elkaar verbinden, waardoor je twee Libratone-speakers kunt combineren als stereo-paar. De speakers zijn ook voorzien van een gewone 3,5mm aansluiting en hebben alle drie een accuduur van 12 uur. Met de accu in de speaker kan je ook de accu van je smartphone opladen.

De speakers zullen vanaf 23 juni via verschillende webwinkels verkrijgbaar zijn in de kleuren Graphite Grey, Cloudy Grey en Caribbean Green, maar in de toekomst wordt dat nog verder uitgebreid. De ONE CLICK krijgt een adviesprijs mee van 199 euro, de ONE STYLE kost 179 euro en de ONE TOO gaat over de toonbank voor 149 euro.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.