Samsung Introduceert U Flex Headphones met Bixby-integratie

Samsung U Flex HeadphonesSamsung heeft een nieuwe draadloze headset geïntroduceerd onder de naam U Flex Headphones. De headset hangt om je nek en is voorzien van een aantal knoppen om de slimme assistent Bixby mee te bedienen.

De Samsung U Flex Headphones is een erg complete headset met een buigbaar design, een extra stabiel Bluetooth-bereik, een waterbestendige behuizing en een Bixby-knop. Ook zal de headset trillen zodra je een melding binnen krijgt.

De U Flex Headphones bestaat uit een flexibele nekband met aan beide kanten knoppen om de headset mee te bedienen. Aan de rechterzijde zit de powerknop en de micro-USB aansluiting. Met de knoppen aan de linkerzijde kun je de volume en muziek bedienen en Bixby opstarten. Om Bixby te starten heb je wel een toestel met Bixby-ondersteuning nodig. Heb je geen toestel met Bixby-ondersteuning dan kun je S Voice gebruiken.

Samsung U Flex Headphones bediening

De U Flex Headphones is verkrijgbaar in de kleuren Black, Blue en Ivory en gaat ongeveer 10 uur mee op één acculading. Over de prijs en beschikbaarheid heeft Samsung nog niks aangekondigd.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.