Fitbit Charge 2 En Flex 2 Gepresenteerd

Fitbit Charge 2Fitbit heeft de opvolgers van de Fitbit Charge en Fitbit Flex officieel gepresenteerd. Het is onder andere mogelijk om je fitness activiteiten te meten en de polsbandjes van de trackers te verwisselen. De trackers gaan over de toonbank voor € 99,95 en € 159,95.

De Fitbit Charge 2 is onder andere uitgerust met een groter OLED-scherm waarop de tijd, de activiteiten en de notificaties van je verbonden smartphone worden weergegeven. Intern vinden we een hartslagmeter, een accelerometer en een hoogtemeter. Met deze sensoren worden je activiteiten gemeten. Een nieuwe relaxfunctie geeft aanwijzingen over hoe je moet ademen, zodat je je hartslag wat kunt laten zakken na een intense workout. Om een persoonlijke touch te geven kan je de polsband vervangen.

Fitbit Flex 2

De Fitbit Flex 2 is een goedkopere tracker en beschikt niet over een display. Wel is de Flex 2 waterdicht en kan je je stappen tellen en je slaappatroon bijhouden. Er zijn vijf kleine lampjes aanwezig die je op de hoogte houden van bepaalde activiteiten en notificaties. Je kan je Flex 2 gewoon om de pols dragen, maar het is ook mogelijk om hem te dragen als ketting.

De Fitbit Charge 2 krijgt een vanaf adviesprijs mee van € 159,95. Er komt een “Classic”, een “Luxe” en een “Special Edition” op de markt. Het materiaal en de prijs van deze uitvoeringen verschilt van elkaar. Een los klassiek bandje kost € 29,95. De Fitbit Flex 2 krijgt een adviesprijs mee van € 99,95 en is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.