HTC 10 Krijgt In Vierde Kwartaal Android 7.0 (Nougat) Update

htc-10Nu Google Android 7.0 (Nougat) heeft gelanceerd, geven steeds meer fabrikanten details vrij over welke toestellen deze update zullen ontvangen. De Taiwanese fabrikant HTC heeft nu via Facebook laat weten dat de HTC 10 de update ergens in het laatste kwartaal van dit jaar zal ontvangen.

In de gedeelde afbeelding op Facebook staat dat HTC de Nougat update in Q4 van dit jaar zal uitrollen naar de unbranded HTC 10. Na de unbranded HTC 10 volgens de unbranded HTC One M9, de unbranded HTC One A9 en de toestellen die zijn gekocht bij een provider. Een exacte datum voor deze toestellen is niet gegeven.

HTC Nougat update schema

Of Nougat ook nog naar andere toestellen van HTC zal worden uitgerold is niet bekend. Verschillende bronnen melden echter dat Android 7.0 niet goed werkt op toestellen met een Snapdragon 800- of 801-soc, omdat Qualcomm geen nieuwe gpu-driver wil uitbrengen voor Nougat. Hierdoor hoeven we in ieder geval geen update te verwachten voor toestellen met een dergelijke processor.

Google is iets meer dan een week geleden begonnen met de uitrol van Android 7.0 (Nougat) voor de Nexus-toestellen. LG presenteert op 6 september de LG V20 die uit de doos al zal draaien op Android 7.0. Sony heeft ook al bekendgemaakt welke toestellen de Nougat-update zullen ontvangen.

via [techtastic]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.