Smartwatches Voor Minder Dan 40 Euro

budget-smartwatchesEnkele jaren geleden wisten veel mensen nog niet eens wat een smartwatch was, maar tegenwoordig zijn er letterlijk honderden verschillende slimme horloges op de markt. Vandaag bekijken we een aantal van deze smartwatches die voor minder dan 4 tientjes over de toonbank gaan.

Het is letterlijk mogelijk om een smartwatch voor minder dan 10 euro uit China te importeren, maar veel hoef je hiervan dan niet te verwachten. Vandaar dat wij dan ook alleen kijken naar de iets duurdere smartwatches, die voor de meeste mensen nog steeds betaalbaar zijn. Als eerste hebben we de NO.1 G3, die voor ongeveer 40 euro over de toonbank gaat.

no-1-g3-smartwatch

De NO.1 G3 is een ronde smartwatch met een 1,3-inch touch-display en een resolutie van 240 x 240 pixels, 64MB werkgeheugen, 128MB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een MicroSIM-slot met ondersteuning voor GSM850/900/1800/1900MHz, Bluetooth 4.0 en een 380mAh accu. Ook zijn er een aantal sensoren aanwezig om onder andere je hartslag, je stappen en je slaappatroon te meten. Al met al is de No.1 G3 een zeer complete smartwatch.

cacgo-k88s-smartwatch

Ook de CACGO K88S kost ongeveer 40 euro en beschikt net als de NO.1 G3 over een rond display met een resolutie van 240 x 240 pixels. De CACGO K88S heeft een 12 mm dikke behuizing met een vrij moderne look. De 128MB opslagruimte is helaas niet uit te breiden met een microSD-kaart, maar een microSIM-slot is wel aanwezig. De smartwatch is verder voorzien van een 300mAh accu, een hartslagmeter, een pedometer en een slaapmonitor. Net als vrijwel alle smartwatches kan je de K88S via Bluetooth verbinden met een smartphone om vervolgens notificaties te ontvangen en telefoongesprekken op te nemen.

tenfifteen-q7se

Smartwatches zijn er in zowel rond als vierkant formaat. Eén van deze vierkante smartwatches met een aantrekkelijke prijs is de TenFifteen Q7SE. Het uiterlijk van de smartwatch heeft veel weg van de Apple Watch, maar krijgt uiteraard een veel lagere adviesprijs mee en is voorzien van minder krachtige hardware.

Zo beschikt de smartwatch over een 1,54-inch display met een resolutie van 240 x 240 pixels, 64MB werkgeheugen, 128MB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, Bluetooth 4.0-ondersteuning, een SIM-aansluiting, een 350mAh accu en een ingebouwde 0.3 megapixel camera. Ook is er een stappenteller aanwezig, maar een hartslagmonitor ontbreekt.

Op igogo.es staan nog tal van andere budget-smartwatches, met een vanaf prijs van slechts 7 euro. Uiteraard staan er ook duurdere en kwalitatief betere smartwatches op de site.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.