Details en Uiterlijk Huawei Watch 2 Gelekt

huawei-watch-2-renderVlak voor de officiële introductie van de Huawei Watch 2 zijn verschillende afbeeldingen en technische gegevens uitgelekt. Hierdoor komen we morgen waarschijnlijk voor weinig verrassingen te staan. Morgen zal Huawei de smartwatch namelijk officieel introduceren.

De bekende lekker Evan Blass heeft op VentureBeat afbeeldingen en technische details van de Huawei Watch 2 geplaatst. De Huawei Watch 2 zier er een stuk anders uit dan zijn voorganger. Zo doet de vormgeving van de nieuwe smartwatch meer denken aan het uiterlijk van een sportief horloge.

huawei-watch-2

Op de verschillende afbeeldingen zien we dat de Huawei Watch 2 in diverse kleuren op de markt zal verschijnen en dat er ruimte is voor een SIM-kaart onder de armband. Hierdoor is er toegang tot mobiele netwerken en is de Huawei Watch 2 volledig te gebruiken zonder dat de smartwatch verbonden hoeft te zijn met een smartphone.

huawei-watch-2-smartwatch

Huawei heeft voor zondagmiddag een internationale persconferentie in Barcelona gepland. Tijdens deze presentatie krijgen we de Huawei Watch 2 samen met de Huawei P10 en P10 Plus te zien.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.