Dit Is De Huawei Watch 2

Huawei Watch 2 SportHuawei heeft gisteren op de eerste dag van de Mobile World Congress niet alleen de Huawei P10 en P10 Plus aangekondigd, maar ook de opvolger van de Huawei Watch. De Huawei Watch 2 komt op de markt in een Sport en Classic-uitvoering.

Enkele dagen voor de officiële introductie van de Huawei Watch 2 doken al verschillende renders van de smartwatch op. Hierdoor zijn we niet voor veel verrassingen komen te staan tijdens de officiële presentatie. De Sport en Classic-uitvoeringen zien er bijna hetzelfde uit, maar de Classic uitvoering heeft een lederen bandje.

Huawei Watch 2

De Huawei Watch 2 beschikt over een 1,2 inch AMOLEDscherm met een resolutie van 390 bij 390 pixels, een Snapdragon Wear 2100-processor, 512MB werkgeheugen, 4GB opslagruimte, een 420 mAh accu, een GPS-chip en een hartslagmeter. Ook heeft de smartwatch een waterdichte behuizing (IP68) en is er ruimte voor een nano-SIM. Hierdoor kan de smartwatch verbinden met het internet of telefoongesprekken voeren zonder dat hiervoor een connectie met je smartphone is vereist.

Huawei Watch 2 Classic

Huawei heeft nog geen releasedatum of adviesprijzen bekendgemaakt.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.