Android Wear 2.0 Nu Beschikbaar Voor Moto 360 (2015)

Moto 360 (2015)De Android Wear 2.0-update wordt vanaf nu uitgerold naar de Moto 360 (2015). Android Wear 2.0 is de grootste update sinds de lancering van het besturingssysteem voor wearables.

Verschillende smartwatches, waaronder de LG Watch Sport en de Huawei Watch, hebben onlangs de Android Wear 2.0-update ontvangen. Ook de Moto 360 (2015) krijgt de update nu binnen. Motorola zal op een later tijdstip de update ook uitrollen naar de Moto 360 Sport. Hieronder staat het volledige overzicht van smartwatches waarvoor de Android Wear 2.0-update al beschikbaar is.

Smartwatches Android Wear 2.0

De update brengt een aantal grote aanpassingen met zich mee, waaronder de mogelijkheid om apps zelfstandig te draaien op de smartwatch. Ook is de interface aangepast, kunnen gebruikers berichten voortaan met hun hand schrijven en is het nu mogelijk om zelf watchfaces samen te stellen.

Als je nog geen update hebt ontvangen kun je de update forceren door naar “instellingen” -> “systeem” -> “over” -> “Systeemupdates” te gaan. Vervolgens klik je meerdere keren achter elkaar op het groene scherm. De update zal nu beginnen met downloaden. Het is aanbevolen om de update te downloaden via een WiFi-verbinding en “Do Not Disturb” in te schakelen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.