Prototype LG V30 Toont Uitschuifbaar Design

LG V30 prototypeDe bekende lekker Evan Blass heeft een aantal afbeeldingen gedeeld waarop een prototype van de LG V30 te zien zou zijn. We zien een toestel met een opmerkelijk “uitschuifbaar” design en twee schermen.

De LG V10 en de LG V20 zijn uitgerust met een klein extra schermpje boven het reguliere smartphonescherm. Dit scherm kan onder andere worden gebruikt voor het tonen van snelkoppelingen, de tijd en notificaties. Volgens Evan Blass wil LG het secundaire scherm van de LG V30 op een andere plek plaatsen. Dit blijkt uit foto’s van “Project Joan”, een prototype van de LG V30.

LG V30 prototype Evan Blass

We zien op de prototype-afbeeldingen een slider smartphone met twee schermen, waarvan de kleinste zich onder het andere scherm bevindt. Het kleinere scherm is te gebruiken als verlenging van het grote scherm. Hierdoor heeft het scherm veel meer functionaliteit als het secundaire scherm op de LG V10 of LG V20.

Zo is het onder andere mogelijk om een volledig toetsenbord te tonen op het secondaire scherm, waardoor er meer ruimte overblijft voor de content op het grote scherm. Evan Blass laat wel weten dat het hier gaat om een erg vroege prototype, waardoor er nog van alles kan worden gewijzigd. Waarschijnlijk zal LG de V30 in september officieel presenteren.

LG V30 prototype 2

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *