Wat Is De Ideale Xiaomi Fitness Tracker Voor Jou?

Xiaomi-Mi-Band-2-reviewXiaomi heeft verschillende fitness trackers op de markt gebracht, die allemaal erg populair zijn. Op de redactie hebben wij ook al eens een review geschreven over de Xiaomi Mi Band 2, waar wij erg over te spreken waren. Vandaag kijken wij naar drie verschillende fitness Trackers van Xiaomi, zodat u kunt bepalen welke het beste bij u past.

Xiaomi Mi Band 2
Als eerste kijken wij even naar de Mi Band 2, een fitness tracker waar wij al verschillende artikelen over hebben geschreven. Wat de Mi Band 2 naar onze mening zo aantrekkelijk maakt is de waterdichte behuizing, de lange accuduur, de hartslagmeter en de aantrekkelijke adviesprijs. De fitness tracker gaat namelijk langer dan 30 dagen mee op één acculading en is al te verkijgen voor minder dan twee tientjes. Voor die prijs krijg je naast de standaard stappenteller, slaapmonitor en alarmklok ook een ingebouwde hartslagsensor. Er zijn maar weinig fitness trackers die dit aanbieden voor zo’n lage prijs. Daarbovenop werkt de bijbehorende smartphone app erg prettig.

Xiaomi AMAZFIT A1603
De AMAZFIT A1603 kost ongeveer twee keer zoveel als de Mi Band 2 en is hier verkrijgbaar. Hiervoor krijg je wel een fitness tracker met een luxere uitstraling. Ook beschikt de AMAZFIT A1603 over een touchscreen inplaats van een touch-button, zoals op de Mi Band 2. Verder is de bijbehorende smartphone app wat uitgebreider en zijn de gebruikte materialen van betere kwaliteit. De accuduur is ongeveer hetzelfde en net als de Mi Band 2 is de tracker waterdicht.

xiaomi AMAZFIT A1603

Xiaomi AMAZFIT Heart Rate
Zoals de naam al doet vermoeden focust de AMAZFIT Heart Rate zich vooral op de hartslag van de gebruiker. Er zit dan ook een veel betere en uitgebreidere hartslagsensor in de AMAZFIT Heart Rate smartband, die de hartslag constant registreert en de zogeheten HRV bijhoudt. Uiteraard zijn de overige functies zoals een stappenteller, slaapmonitor, calorieënmeter en een waterdichte behuizing allemaal aanwezig, maar de AMAZFIT Heart Rate smartband is ideaal voor mensen met bijvoorbeeld hartproblemen. Doordat de AMAZFIT Heart Rate smartband veel meer registreert is de accuduur wel een stuk korter, namelijk ongeveer een week. Ook krijgt de fitness tracker een redelijk prijskaartje mee ten opzichte van de vorige twee fitness trackers.

xiaomi AMAZFIT Heart Rate Smartband

Mocht je interesse hebben in één van de bovenstaande smartwatches, dan kun je de Mi Band 2 (hier), de AMAZFIT A1603 (hier) en de AMAZFIT Heart Rate (hier) aanschaffen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.