Galaxy SIII 20 miljoen keer verkocht

Dat de Galaxy SIII net als zijn twee voorgangers een succes zou worden, komt niet als een verrassing. Vandaag heeft Samsung laten weten dat het vlaggenschip van het bedrijf in de eerste 100 dagen wereldwijd maar liefst 20 miljoen keer verkocht is. Daarmee zijn de verkoopcijfers gestegen. De SIII was sinds eind mei te koop. Eind juli waren er 10 miljoen exemplaren verkocht. Binnen anderhalve maand is dat dus opgelopen tot 20 miljoen. Dat komt neer op zo´n 200.000 exemplaren per dag.

De verkoopcijfers van de SIII liggen aardig op schema om die van de twee voorgangers in te halen. Van de S1 zijn er sinds 2010 24 miljoen van verkocht. De SII is sinds de lancering zo´n 28 miljoen keer over de toonbank gegaan. We kunnen dus wel zeggen dat de SIII de SII en de SI in zal halen. De meeste exemplaren van de SIII zijn in Europa verkocht, namelijk 6 miljoen. In Azië en thuismarkt Zuid-Korea werden er samen 7 miljoen verkocht.

Bron: Android Central

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.