Leukste Smartphone Accessoires Voor School

Giveaway-gift-boxDe zomervakantie is bijna voorbij en studenten bereiden zich weer voor op het nieuwe schooljaar. Veel studenten kopen de laatste weken van de vakantie nog snel even de laatste schoolspullen, zoals een nieuwe rugtas of een leuke beschermhoes voor hun laptop, tablet of smartphones. Wij hebben een aantal producten op een rijtje gezet die interessant kunnen zijn voor het nieuwe schooljaar.

Rugtas
Veel studenten kijken elk jaar uit naar het kopen van een nieuwe rugtas. Een ideale schooltas is een compacte rugtas die net groot genoeg is voor je boeken en laptop, maar er natuurlijk ook een beetje stoer uitziet. Knaldeals.com heeft speciaal voor studenten een back2school actie gestart. Tijdens deze actie kost de Xiaomi rugzak tijdelijk slechts 32 euro.

Powerbank
Niemand zit te wachten op een lege smartphone-accu tijdens de pauze of na schooltijd. Tijdens de pauze wil je namelijk chatten met je vrienden, een leuk spelletje spelen of een afspraak maken voor na schooltijd. Gelukkig zijn er tegenwoordig honderden betaalbare powerbanks beschikbaar die ideaal zijn voor in je schooltas. Op Knaldeals zijn powerbanks met een capaciteit tot maar liefst 30.000mAh verkrijgbaar. Met een dergelijke accu kun je een smartphone tot wel 10 keer opnieuw opladen.

Smartwatch
Een normale horloge is tegenwoordig niet meer cool. Smartwatches en fitnesstrackers zijn nu helemaal in. Apple fans dragen het liefst een Apple Watch, bij Samsung fans ligt de voorkeur waarschijnlijk bij de Gear S3 en de wat actievere studenten kiezen liever voor een fitnesstracker zoals een Fitbit. Voordat het nieuwe schooljaar begint kun je je smartwatch of fitnesstracker upgraden door een nieuw Fitbit Charge 2 bandje te kopen.

Beschermhoesje
Elke schooldag ben je veel onderweg. De smartphone zul je tijdens het reizen veel gebruiken, maar een ongelukje kan de beste overkomen. Daarom is het aan te raden om een case en een screenprotector aan te schaffen. Op deze manier kun je krassen en andere schade makkelijk voorkomen. Beschermhoesjes heb je tegenwoordig al voor een tientje.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.