Nokia 8 Officieel Aangekondigd

Nokia 8HMD Global heeft zojuist de Nokia 8 officieel aangekondigd. De smartphone beschikt over high-end specificaties en is vanaf begin september in Europa verkrijgbaar.

HMD is verantwoordelijk voor de productie van Nokia-smartphones en heeft deze week de eerste high-end smartphone gepresenteerd. De Nokia 8 verschijnt in september op de markt voor een adviesprijs van 599 euro in twee verschillende kleuren blauw, een variant met een koperen achterkant en een uitvoering met een grijze achterkant.

De Nokia 8 beschikt over een 5,3-inch LCD-scherm met een resolutie van 2.560 bij 1.440 pixels, een Snapdragon 835-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 13 megapixel dual-camera van Zeiss aan de achterkant, een 13 megapixel camera aan de voorkant, een USB-C-poort en een 3.090mAh accu met Quick Charge 3.0-ondersteuning. De smartphone draait op een vrijwel onaangepaste versie van Android 7.1.1 (Nougat). Aan de onderkant van het scherm zit een vingerafdrukscanner. De aluminium behuizing is 7,9mm dik.

De Nokia 8 is verder voorzien van wat leuke functies, zoals het tegelijk opnemen met de rear-camera en de selfie-camera en ondersteuning voor Ozo Audio. Met Ozo Audio neemt de telefoon geluid op in 360 graden.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.